Routebeschrijving

CCE Zaventem/Brussel

Consultatie Zaventem
Mechelse Steenweg,333
B-1933 Zaventem ( Sterrebeek)

Per Auto:
via E40: Afrit 21 Sterrebeek-Nossegem/richting Sterrebeek/ 200 meter verder
aan de linker zijde

Per trein:
Station op 250m/ Lijn Brussel-Leuven met stopplaats Nossegem/ Station Nossegem (neem de trap richting Leuven)/ Boven op de trap bevindt u zich op de Mechelse Steenweg/ ga rechts/ volg de Steenweg tot over de brug van de auto snelweg, daarna 200m verder op de linker zijde (20 min, 2Km)


CCE Gent

Consultatie Gent
Maaltebruggestraat, 288
B-9000 Gent

Per Auto:
U neemt afrit 14, E40 (EXPO), richting Gent. U passeert vervolgens twee verkeerslichten, rijdt over de Ringvaart (R4) tot aan een rond punt, De Sterre. Hier keert u 180° terug en neemt de tweede straat rechts. Dit is de Maaltebruggestraat.


CCE Maastricht

Consultatie Academisch Ziekenhuis Maastricht
Debyelaan, 25
Postbus 5800
NL-6202 Maastricht

Per Auto:
Met de auto komt men bij het azM via de autoweg A2, richting Luik, en door de borden ‘academisch ziekenhuis’ te volgen. Neem de afslag Randwyck (afslag 55). Op het eind van de afslag gaat u naar rechts, bij de eerste kruising gaat u weer naar rechts. Vervolgens rechtdoor de bezoekersparkeergarage in.
Per bus:
Het azM is gemakkelijk bereikbaar met diverse lijnen van de stadsbusdienst en het streekvervoer. U kunt onder meer op het centraal station Maastricht overstappen op deze buslijnen.
Per trein:
Per trein komt men aan op station Maastricht-Randwijck, hiervoor moet men overstappen op station Maastricht. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de hoofdingang van het azM